AcasăACTUALPercheziţii DNA la Poliţia Locală Bucureşti şi Poliţia Capitalei

Percheziţii DNA la Poliţia Locală Bucureşti şi Poliţia Capitalei

spot_img

Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție (DNA) efectuează cercetări într-o cauză penală legată de presupuse infracțiuni de corupție în legătură cu contractele de achiziție publică privind achiziționarea echipamentelor pentru poliția locală și națională, comise între 2022 și 2023.

Procurorii fac percheziții domiciliare la cinci locații din București și Călărași, din care trei sunt instituții publice, iar restul sunt sedii ale unor companii.

CITEŞTE ŞI: A început construcţia fabricii Nokian din România (VIDEO)

DNA a emis un comunicat, precizând că, în funcție de progresul investigației, vor fi furnizate detalii suplimentare când acest lucru va fi posibil.

„În cursul zilei de 30 ianuarie 2023, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, se efectuează percheziții domiciliare în cinci locații, situate pe raza municipiului București și a județului Călărași, din care trei sunt sedii ale unor instituții publice, restul reprezentând sediile unor societăți comerciale.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin din partea Inspectoratului General al Jandarmeriei Române.

Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare”, precizează, luni, un comunicat DNA.

- Publicitate-spot_img

Sanatatenews.ro

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri