AcasăACTUALPentru a doua zi consecutiv, NU sunt paturi libere la Terapie Intensivă...

Pentru a doua zi consecutiv, NU sunt paturi libere la Terapie Intensivă pentru bolnavii de Covid

spot_img

Autoritățile au anunțat miercuri că nici astăzi nu sunt paturi libere la ATI pentru bolnavii de Covid, fiind a doua zi consecutiv când în spitale apare o asemenea situație. 

Conform datelor din aplicația alerte.ms, la nivel național există 1486 de paturi de ATI destinate pacienților COVID-19, iar în București sunt avizate de DSP 313 paturi de ATI pentru pacienții de COVID-19.

De asemenea, la nivel național există o rezervă operațională de 123 paturi ATI destinate pacienților de COVID-19, care sunt activate, în dinamică, acolo unde numărul pacienților ATI depășește capacitatea secțiilor principale.

1513 paturi ATI sunt ocupate la nivelul întregii țări.

„Atât la nivel national, cât și în Municipiul București nu mai sunt libere paturi ATI pentru pacienții bolnavi de COVID-19, altele decât cele rezervate special pentru persoane cu anumite condiții medicale care sunt și confirmate cu SARS-COV-2”, anunță CNCAV.

Acestea precizează că se lucrează pentru operaționalizarea și asigurarea personalului medical necesar pentru alte paturi ATI care vor fi disponibile în zilele următoare.

CITEȘTE ȘI: Catalog electronic utilizat în trei unități școlare din Craiova

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri