AcasăACTUALPenelist, agresor sexual. Aborda minore din Organizaţia „Cercetaşii României"

Penelist, agresor sexual. Aborda minore din Organizaţia „Cercetaşii României”

spot_img

Continuă scandalul care-l are în prim-plan pe PNL-istul Bogdan Pater, din Bihor, responsabil de comunicare al Tineretului Național Liberal. Platforma „Justițiarul de Berceni”, coordonată de Alexandru Constandachi, a publicat luni seara pe YouTube un material video de 57 de minute, în care dezvăluie o parte din mesajele cu subînțeles pe care Pater le-a schimbat cu o fată care-i spusese că are doar 15 ani.

Pe deasupra, „justițiarul” Alexandru spune că a primit numeroase e-mailuri de la tinere care au activat în organizația Cercetașii României, în Oradea, și care ar fi fost, la rândul lor, abordate de Bogdan Pater pe când erau încă minore.

Justițiarul de Berceni le numește „victime” și îi transmite un mesaj politicianului: „Bogdane, te urăsc din tot sufletul meu. Nu m-a afectat nimeni emoțional cum mă afectezi tu pe mine.

Videoclipul de aproape o oră publicat pe platforma Justițiarul de Berceni – proiect civic din București, ai cărui membri se ocupă cu prinderea bărbaților suspecți că ar fi prădători de minori – vorbește în prima parte despre multele conversații pe care Bogdan Pater le-ar fi avut de-a lungul ultimilor ani cu minore, în special din Oradea, unele din organizația Cercetașii României, unde și el a activat.

„Așa cum era de așteptat, odată ce a apărut materialul cu Bogdan, am primit foarte multe emailuri, mesaje, comentarii despre faptul că Bogdan este cunoscut cu acest gen de comportament de foarte mult timp și foarte multe fete, minore fiind, au fost contactate de el”, a spus Alexandru Constandachi, prezentând mai multe mesaje pe care le-a primit de la tinere din Oradea, fără a dezvălui identitatea acestora.

Citește articolul integral pe Ebihoreanul.ro

- Publicitate-spot_img
reporter24
reporter24
Înfiinţat în 2019, prin intermediul unui proiect cu fonduri europene, site-ul Reporter24.info a crescut foarte mult şi a devenit unul dintre brandurile din Oltenia. Următorul pas în dezvoltarea iniţiativei jurnalistice regio-locale reprezintă intrarea în portofoliul agenţiei Thinkdigital, începând din luna mai 2021. Reporter 24 îşi propune să rămână o sursă de informare reală pentru regiune, cu ştiri verificate, reportaje colorate şi interviuri quality din judeţele Dolj, Olt, Gorj, Mehedinţi, Vâlcea Teleorman şi Argeş.
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri