AcasăACTUALParfumuri și haine contrafăcute, în valoare de 111.000 de lei, confiscate de...

Parfumuri și haine contrafăcute, în valoare de 111.000 de lei, confiscate de vameși

spot_img

Polițiștii de frontieră giurgiuveni efectuează cercetări față de un cetățean bulgar și un cetățean român, pentru săvârșirea infracțiunii de punere în circulație a unui produs, purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată.

- Publicitate -

În urma controalelor efectuate, au fost descoperite ascunse 539 de parfumuri și 194 de articole vestimentare.

„La data de 26.05.2022, la diferite intervale de timp, polițiștii de frontieră giurgiuveni au oprit pentru control, pe sensul de intrare în țară, mai multe mijloace de transport. Cu această ocazie, colegii noștri au descoperit în compartimentul marfă al unei autoutilitare și în cala unui autocar, 194 articole vestimentare și 529 de parfumuri, toate purtând însemnele unor mărci cunoscute, fiind susceptibile a fi contrafăcute. La cercetări a rezultat faptul că produsele sus-menționate aparțin soferului autoutilitarei, cetățean bulgar, în vârstă de 52, și unui pasager al autocarului, cetățean român, în vârstă de 47 ani”, arată Poliția de Frontieră.


Bunurile, în valoare de aproximativ 111.000 lei, dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Persoanele sunt cercetate pentru săvârșirea infracțiunii de punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare și care îl prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate, urmând ca la finalizarea acestora să fie propuse soluții legale prin unitatea de parchet.

CITEȘTE ȘI: Un bărbat a găsit o grenadă într-un şanţ şi a luat-o cu el la barul din sat


- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri