AcasăACTUALParfumuri contrafăcute și țigări de contrabandă, descoperite într-un micobuz la Calafat

Parfumuri contrafăcute și țigări de contrabandă, descoperite într-un micobuz la Calafat

spot_img

Peste 300 de pachete cu țigări, de diferite mărci, și 122 de parfumuri contrafăcute au fost descoperite, miercuri, de către polițiștii de frontieră doljeni, când au verificat un microbuz ce intra în țară prin vama Calafat

La volanul microbuzului era un cetățean bulgar, în vârstă de 32 de ani.

Verificând mașina, polițiștii de frontieră au descoperit, în compartimentul marfă al microbuzului, printre bagaje, în două colete, 122 de parfumuri, toate purtând însemnele unor mărci cunoscute, fiind susceptibile a fi contrafăcute și 310 pachete țigări, de diferite mărci, care aveau aplicate timbru de acciză Bulgaria.


„În cadrul cercetărilor, s-a stabilit că bunurile descoperite aparțin șoferului. Persoana în cauză nu deţinea documente de provenienţă pentru produsele sus-menţionate. Bunurile, estimate la o valoare de  55.000 lei dacă ar fi fost comercializate, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor”, arată Poliția de Frontieră.

Șoferul a fost amendat și este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare și care îl prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate.

CITEȘTE ȘI: Un nou furnizor de servicii de transport alternativ ajunge la Craiova


 

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri