AcasăACTUALPandemia de coronavirus ANULEAZĂ Campionatul câinilor de salvare de la Craiova

Pandemia de coronavirus ANULEAZĂ Campionatul câinilor de salvare de la Craiova

spot_img
- Ştirea ta -spot_img

„Campionatul Mondial de Salvare al IRO, individual”, un concurs pentru câinii de salvare, care urma să aibă loc la Craiova, în perioada 22-26 septembrie, a fost anulat. 

Organizatorii au trimis adrese Primăriei Craiova prin care au informat că din cauza instabilității sanitare generatre de pandemia de coronavirus vor anula evenimentul.

„Prin adresele nr. 137603/04.08.2021 și 139087/06.08.2021, Centrul Naţional de Educare Canină a solicitat anularea evenimentului prevăzut a se desfășura în perioada 22 – 26 septembrie 2021, din cauza instabilității sanitare din această perioadă, incertitudine generată de pandemia de COVID 19”, se arată într-un proiect de hotărâre ce va ajunge pe masa consilierilor locali la ședința din această lună.

Este nevoie de votul acestora pentru că tot ei au fost de acord, în iunie, anul acesta, atât cu desfășurarea evenimentului, cât și cu aprobarea unui buget.

Timp de o săptămână, în luna septembrie, Craiova ar fi devenit polul chinologic mondial de salvare, unde ar fi sosit peste peste 200 de participanți.

Pentru acest eveniment, a fost alocată din bugetul local suma de 12.520 de lei. Municipalitatea se obliga să suporte cheltuielile pentru transport, cazare și masă.

De asemenea, în baza parteneriatului, Primăria Craiova ar fi pus la dispoziţie, gratuit,  stadionul de atletism, hipodromul şi o suprafaţă de teren din zona aeroportului.

CITEȘTE ȘI: CRAIOVA: Trafic restricționat pe mai multe străzi pentru Festivalul Păpușilor Gigant

- Publicitate-spot_img

Sanatatenews.ro

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri