AcasăACTUALPacienţii care ajung la Spitalul Judeţean Slatina, testaţi pentru gripă şi COVID

Pacienţii care ajung la Spitalul Judeţean Slatina, testaţi pentru gripă şi COVID

spot_img

Vicepreşedintele CJ Olt, Virgil Delureanu, a declarat, că la nivelul Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina se fac teste pentru depistarea gripei şi COVID.

Oficialul forului judeţean asigură că cea mai mare unitate spitalicească din judeţ are suficiente teste pentru a face faţă prezentabilităţii crescute a pacienţilor.

Totodată, el a arătat că accesul a fost restricţionat în mai multe secţii ale spitalului.

„La această oră, se fac teste antigripale şi Covid, la Spitalul Judeţean. Ştiu că s-au făcut comenzi, în decembrie, de teste şi pentru lunile ianuarie şi februarie, din câte ştiu de la doamna manager. Există mai multe restricţii la anumite secţii, cum este Cardiologia sau Pediatria, unde nu se intră decât câte 15 minute. Şi la UPU sunt luate măsurile care se impun, totul este sub control”, a declarat Virgil Delureanu.

- Publicitate-spot_img

Sanatatenews.ro

Cautimasina.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri