AcasăACTUALPacienți oncologici din Ucraina, tratați la Spitalul Județean Suceava

Pacienți oncologici din Ucraina, tratați la Spitalul Județean Suceava

spot_img

Unei femei cu neoplasm mamar, din Ucraina, i s-a efectuat, marți, o ședință de chimioterapie la Spitalul Județean din Suceava, miercuri fiind așteptați pentru tratament alți doi pacienți. 

- Publicitate -

Conform unui comunicat la Spitalului Județean de Urgență „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava, marți, a fost efectuată o ședință de chimioterapie unei paciente cu cetățenie ucraineană cu neoplasm mamar. Pacienta a fost introdusă în Programul Național de Oncologie, scrie Mediafax.

Reprezentanții spitalului anunță că miercuri urmează să se prezinte alți doi pacienți cu afecțiuni oncologice pentru ședinte de chimioterapie și introducerea în program.


„Pacienții trebuie să obțină un număr de identificare de la Centrul de Imigrări și pe cât posibil să aibă documente medicale traduse în limba engleză sau română, cu acestea urmând să se prezinte în ambulatoriul de Oncologie din cadrul spitalului județean, urmând ca înregistrarea în Programul Național să fie făcută de medicii secției”, se arată în comunicat.

Medicii îi asigură pe cetățenii veniți din zona de conflict că vor beneficia de toate îngrijirile medicale de care vor avea nevoie în cadrul Unității de Primire a Urgențelor, precum și în cadrul tuturor sectților spitalului.

CITEȘTE ȘI: Belarus a intrat în război. Trupele sunt în regiunea Cernihiv


- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri