AcasăPOLITICĂOpt primari PNL, în tratative pentru un "transfer" la PSD

Opt primari PNL, în tratative pentru un “transfer” la PSD

spot_img

Nu mai puţin de opt primari liberali din Timiş, printre care cel puţin unul de oraş, au demarat discuţii preliminare pentru un transfer la PSD. Principala miză ar fi fondurile din PNDL, la care se adaugă şi nemulţumiri tot mai mari faţă de actuala conducere a PNL Timiş.

- Publicitate -

Cu toate că mai sunt mai bine de doi ani până la viitoarele alegeri locale, sunt tot mai mari frământări în interiorul formaţiunilor politice din Timiş. Potrivit unor surse atât din PSD, cât şi din PNL, există opt primari din Timiş, printre care cel puţin unul din oraş, care îşi negociază trecerea de la PNL la PSD, scriu jurnaliştii de la debanat.ro.

„Nu s-a intrat chiar în zona de negocieri directe, cu toate cărţile pe faţă, dar sunt tatonări, sunt discuţii cu cei opt”, ne-a declarat un lider din PSD Timiş.


În cealaltă tabără sunt tot mai multe nemulţumiri vizavi de actuala conducere a PNL Timiş. Sunt multe voci care acuză faptul că toate deciziile au fost confiscate de un minuscul grup de la vârful filialei. Alte mari nemulţumiri au fost în momentul în care PNL a pierdut mult în negocierile cu PSD privind împărţirea funcţiilor din instituţiile deconcentrate.

„Cu toate că avem conducerea Consiliului Judeţean, primarii nu simt niciun sprijin de aici. Destinaţia fondurilor este stabilită de un grup foarte mic de persoane. S-au pierdut multe proiecte la nivel local, fiindcă nu au fost finanţate”, ne-a declarat un liberal.

De altfel, primarii care îşi discută transferul la PSD au fost atraşi cu promisiunea mai multor fonduri prin Programul Anghel Saligny (PNDL3).


CITEŞTE ŞI: 40 de lideri PNL ar urma să ceară demisia lui Cîţu de la şefia partidului

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri