AcasăPOLITICĂOprescu (PSD Olt): Ne vom opune rămânerii în funcţie a unor persoane...

Oprescu (PSD Olt): Ne vom opune rămânerii în funcţie a unor persoane incompetente. Ca regulă, secretar de stat nu vom mai avea

spot_img

Preşedintele PSD Olt, Marius Oprescu, a vorbit despre împărţirea între partidele din Coaliţia de guvernare a celorlalte funcţii din instituţiile aflate în subordinea ministerelor.

El a explicat că în ceea ce priveşte conducerea instituţiilor deconcentrate din judeţ, funcţiile nu sunt politice, însă PSD are drept de veto în cazul vreunei numiri controversate.

„La celelalte instituţii din judeţ nu sunt funcţii politice, deci nu putem vorbi de acest posturi ca o negociere în cadrul coaliţiei. Însă, bineînţeles că odată cu intrarea la guvernare ne vom opune rămânerii în funcţie a unor persoane incompetente. Nu e vorba doar de partidul din care provin”, a declarat Marius Oprescu.

Liderul PSD Olt a mai explicat că filiala pe care o conduce nu va mai numi şi secretari de stat, după ce a dat ministrul Agriculturii. În schimb, social-democraţii olteni vor să trimită oameni la şefia unor agenţii naţionale.

„Vom avea 42 de secretari de stat, dar configuraţia trebuie făcută şi pe ministere. În acest moment, nu ştiu să fie finalizate aceste negocieri, pentru că altfel începeau numirile. Ca regulă, secretar de stat nu vom mai avea, pentru că s-a stabilit ca organizaţiile care au miniştri să nu mai ia secretar de stat. Bineînţeles că ne dorim alte funcţii, sunt şefi de agenţii naţionale, unde se fac tot numiri politice, adjuncţi în agenţii, subsecerari de stat”, a conchis Marius Oprescu.

sursa foto: captură emisiunea „Reporter 24”

CITEŞTE ŞI: PSD ar putea numi atât prefectul de Olt, cât şi subprefecţii. Care sunt condiţiile

- Publicitate-spot_img

Sanatatenews.ro

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri