AcasăACTUALOMV Petrom scumpeşte carburanţii cu cinci bani pe litru

OMV Petrom scumpeşte carburanţii cu cinci bani pe litru

spot_img

OMV Petrom, liderul pietei distribuitoare de carburanți, a făcut prima majorare de prețuri după cea din noaptea Anului Nou, scumpind atât benzina, cât și motorina cu 5 bani/l.

Aceasta anulează ieftinirile operate săptămâna trecută, când compania cu acționariat austriac a fost nevoită să reducă prețurile benzinei și motorinei în urma unei decizii similare luată de unul dintre concurenții săi, Lukoil.

CITEŞTE ŞI: Interlopul Clămparu a scris în închisoare o carte dedicată lui Mihai Eminescu

Ca urmare a acestor scumpiri, prețul benzinei standard din stațiile Petrom din Capitală a ajuns la 6,29-6,35 lei, iar cel al motorinei standard, la 7,50-7,53 lei/l, iar în stațiile OMV la 6,40-6,44 lei/l, respectiv 7,58-7,61 lei/l.

OMV Petrom se află într-un conflict deschis cu autoritățile fiscale din România, în urma anunțului companiei că nu va plăti contribuția de solidaritate, motivând că veniturile din extracția hidrocarburilor și rafinare nu depășesc 75% din cifra de afaceri, potrivit news.ro.

- Publicitate-spot_img

Sanatatenews.ro

Cautimasina.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri