AcasăACTUALOltenii se înghesuie să-şi facă paşaport. Toate programările online, ocupate

Oltenii se înghesuie să-şi facă paşaport. Toate programările online, ocupate

spot_img

Serviciul Public Comunitar de Paşapoarte Olt este luat cu asalt, în ultimele săptămâni, şi cu greu mai poate fi găsită o programare online pentru următoarele două luni.

- Publicitate -

Subprefectul de Olt Cosmin Floreanu, care are în subordine Serviciul, spune că sunt ocupate programările online pentru lunile martie şi aprilie.

„Adresabilitatea la Serviciul de Paşapoarte a crescut semnificativ, în ultima perioadă. Sunt ocupate toate programările online pe lunile martie şi aprilie”, a declarat el.


Site-ul epasapoarte.ro pentru programări online funcţionează cu dificultate în aceste zile. De precizat este că printre cei care au reuşit să se programeze la Paşapoarte se numără şi oameni din alte judeţe, nu doar din judeţul Olt, acest lucru fiind posibil.

Reprezentanţii Prefecturii Olt spun că nu neapărat conflictul armat din Ucraina reprezintă motivul pentru creşterea adresabilităţii la Serviciul de Paşapoarte cât şi apropierea Sărbătorilor Pascale sau eliminarea restricţiilor COVID.

CITEŞTE ŞI: Război în Ucraina | Kievul rezistă, iar ucrainienii ripostează


- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri