AcasăEDUCAŢIEOlt: Un liceu din Corabia, reabilitat printr-un proiect finanţat prin PNRR

Olt: Un liceu din Corabia, reabilitat printr-un proiect finanţat prin PNRR

spot_img

Liceul Teoretic „A.I. Cuza” din Corabia va fi reabilitat termic, prin intermediul unui proiect finanţat prin Programul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR).

Primarul orașului Corabia, Iulică Oane, și ministrul dezvoltării, lucrărilor publice și administrației, Cseke Attila, au semnat contractul de finanțare al proiectului „Renovarea energetică a clădirii Liceului Teoretic A.I.Cuza Corabia” , cu o valoare totală de 6.807.011,11 lei, anunţă administraţia locală pe pagina oficială de Facebook.

CITEŞTE ŞI: Ucraineni cazaţi fictiv în România. Poliţiştii fac percheziţii într-un dosar cu un prejudiciu de peste nouă milioane lei

Principalele lucrări vizează izolarea termică a imobilului, înlocuirea instalaţiilor sanitare şi electrice, echiparea cu sisteme alternative de producere a energiei electrice dar şi echiparea cu staţii de încărcare a vehiculelor electrice.

„După realizarea lucrărilor de intervenție privind creșterea performanței energetice a clădirii se va obține o reducere a consumului total de energie primară pentru clădirea care face obiectul investiției de 289.848,89 kwh/an, reprezentând o scădere cu 46,10%”, estimează autorităţile.

 

- Publicitate-spot_img

Sanatatenews.ro

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri