AcasăEDUCAŢIEOlt: Trei din cei cinci elevi cu test de salivă pozitiv, rezultate...

Olt: Trei din cei cinci elevi cu test de salivă pozitiv, rezultate negative la testarea PCR

spot_img

Trei dintre cei cinci elevi din judeţul Olt cu rezultat pozitiv COVID-19, în urma testului de salivă, au rezultate RT-PCR negative, potrivit ISJ. Ceilalţi doi elevi, care sunt fraţi, au avut rezultat neconcludent şi vor fi retestaţi de DSP.

După prima zi de testare în masă în şcoli, în judeţul Olt au fost cinci elevi detectaţi pozitiv la testul de salivă. Astfel, DSP Olt a efectuat teste PCR, iar trei dintre elevi au avut rezultat negativ, astfel că s-au întors în bănci. Este vorba despre un elev de la Şcoala Gimnazială Nr. 3 Slatina, unul din Drăgăneşti-Olt şi unul din Deveselu.

Doi din cei cinci elevi, ambii de la şcoala din Deveselu, au avut rezultat neconcludent şi vor fi retestaţi PCR.

Testarea se face de două ori pe săptămână, astfel că joi, 9 decembrie, elevii vor efectua un nou test de salivă. Cele mai multe unităţi şcolare din Olt au optat ca testarea să fie efectuată la domiciliu, de către părinţi.

CITEŞTE ŞI: VIDEO | Au fost anunţate OFICIAL măsurile de Sărbători. Care sunt principalele modificări şi cine are acces în restaurante

- Publicitate-spot_img

Sanatatenews.ro

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri