AcasăACTUALOLT: Sector din Drumul Judeţean DJ 677, închis și astăzi din cauza...

OLT: Sector din Drumul Judeţean DJ 677, închis și astăzi din cauza unor lucrări

spot_img

Traficul rutier este închis și astăzi, pe drumul judeţean DJ 677 din judeţul Olt, la trecerile la nivel cu calea ferată din localităţile Slătioara şi Piatra-Olt.

Potrivit IPJ Olt, în intervalul orar 11.00-13.00, pe Drumul Județean 677, la kilometrul 51 + 500 metri, în orașul Piatra-Olt, sat Criva de Sus,  județul Olt, vor fi efectuate lucrări de consolidare a liniei de cale ferată, în zona trecerii la nivel cu calea ferată.

Astfel, traficul rutier va fi închis total în zona trecerii la nivel cu calea ferată.

Circulația autovehiculelor se va desfășura alternativ, pe un sens de mers, fiind instalată semnalizare rutieră temporară și fiind folosiți, inclusiv, piloți la dirijare, din partea executantului lucrărilor.

CITEȘTE ȘI: Care sunt cele mai afectate județe de secetă. Anunțul ministrului Agriculturii

În această perioadă, pentru deplasarea pe ruta Slatina – Piatra Olt, polițiștii rutieri recomandă, ca variantă ocolitoare, Drumul Național 65 – European 574 și Drumul Național 64, prin comuna Găneasa.

„Recomandăm conducătorilor auto să manifeste răbdare și prudență în trafic și să respecte indicațiile polițiștilor rutieri și semnificația indicatoarelor rutiere montate temporar!”, transmite IPJ Olt.

- Publicitate-spot_img

Sanatatenews.ro

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri