AcasăACTUALOLT: Se opreşte apa, luni, la Piatra Olt şi Slătioara

OLT: Se opreşte apa, luni, la Piatra Olt şi Slătioara

spot_img

În oraşul Piatra Olt şi în comuna Slăioara va fi oprită alimentarea cu apă, luni, din cauza efectuării unor lucrări de construcţie.

Potrivit Companiei de Apă Olt, se efectuează lucrări de construcție a Stației de Tratare Apă Salcia, investiție realizată în cadrul proiectului cu finanțare europeană nerambursabilă „Dezvoltarea infrastructurii de apă și apă uzată din județul Olt în perioada 2014-2020”.

Astfel, luni, în intervalul 7.00- 2.00, alimentarea cu apă va fi oprită în orașul Piatra Olt și în satele Slătioara și Salcia, din comuna Slătioara.

„Compania de Apă Olt, Sediul Secundar Slatina a luat toate măsurile pentru ca antreprenorul care construiește Stația de Tratare Salcia să execute cât mai rapid lucrările, iar perioada de oprire a apei să fie cât mai scurtă. Facem prezicerea că după reluarea serviciului de alimentare cu apă, dar și o perioadă după, este posibil să apară modificări ale turbidității apei și fluctuații de presiune”, anunţă reprezentanţii Companiei de Apă Oltenia.

CITEŞTE ŞI: Judeţele din Oltenia, sub Cod Galben de vânt

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri