AcasăADMINISTRAŢIEOlt: Primăria Corabia poate reabilita trotuarele aferente DN 45 şi DN 54A,...

Olt: Primăria Corabia poate reabilita trotuarele aferente DN 45 şi DN 54A, după ce le-a preluat de la CNAIR

spot_img

Trotuarele aferente drumurilor naţionale care trec prin oraşul Corabia din judeţul Olt au fost preluate în administrare de administraţia locală, care urmează să le reabiliteze.

- Publicitate -

Un protocol între Primăria Corabia şi Compania Naţională de Administrare a Infrastructructurii Rutiere (CNAIR) a fost încheiat, luni.

Potrivit unui comunicat al administraţiei locale din oraşul oltean, trotuarele vor fi reabilitate printr-un proiect finanţat cu fonduri europene.


„Primarul orașului Corabia, domnul Iulică Oane, a semnat astăzi protocolul cu privire la predarea-preluarea trotuarelor aferente DN 45 și DN 54A, de pe raza orașului Corabia. Este vorba despre trotuarele de pe str. Celeiului, str. Traian, str. Carpați, str. Dumitru Buzdun și str. Dunării. După doi ani de solicitări și sesizări către C.N.A.I.R. și Ministerul Transporturilor, s-a reușit preluarea trotuarelor aflate in stare avansată de degradare, pentru a demara în viitorul apropiat un proiect european de reabilitare a acestora”, transmite Primăria Corabia.

CITEŞTE ŞI: Cel mai lung drum judeţean din Olt, în reabilitare. Se lucrează la consolidarea alunecării de teren de pe DJ 546 (FOTO)

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri