AcasăACTUALOLT: Peste 7.200 de articole pirotehnice, descoperite în urma unei percheziții domiciliare...

OLT: Peste 7.200 de articole pirotehnice, descoperite în urma unei percheziții domiciliare efectuate pe raza comunei Vișina

spot_img

O percheziție domiciliară a fost efectuată, miercuri, pe raza comunei Vișina, județul Olt, polițiștii ridicând peste 7.200 de articole pirotehnice, constând în baterii de artificii și petarde.

Potrivit Poliției de Frontieră, polițiștii de frontieră olteni au pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară pe raza județului Olt, la locuința unui bărbat, în vârstă de 25 de ani.

blank

„În urma activităților desfășurate, au fost descoperite 7.247 de articole pirotehnice, constând în baterii de artificii și petarde. Totodată, în cadrul verificărilor s-a stabilit faptul că persoana sus-menționată nu deținea documente de proveniență și nici autorizație legală pentru efectuarea de operațiuni cu astfel de produse. Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt – Poliția Orașului Corabia”, informează Poliția de Frontieră.

A fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de derularea de operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept, iar materialele au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

CITEȘTE ȘI: Percheziții în Craiova și în comuna Izvoare. Peste o sută de kilograme de materiale pirotehnice confiscate

- Publicitate-spot_img

Sanatatenews.ro

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri