AcasăACTUALOLT: O femeie și trei minori, toți din Balș, dați dispăruți

OLT: O femeie și trei minori, toți din Balș, dați dispăruți

spot_img

Poliţiştii din Olt caută o femeie, în vârstă de 34 de ani și trei minori, cu vârstele de 10, 12 și 16 ani, toți din orașul Balș, județul Olt, care au plecat voluntar de la o locuință din comuna Călui, unde locuiau fără forme legale, și nu au mai revenit.

- Publicitate -

Potrivit IPJ Olt, ieri, polițiștii din Bobicești au fost sesizați de către un bărbat, în vârstă de 34 de ani, din comuna Călui, județul Olt, cu privire la faptul că, de dimineață, concubina sa, Mariana Popa, în vârstă de 34 ani, împreună cu trei copii: FURTUNĂ OANA-COSMINA, în vârstă de 16 ani, NĂSTASE ALIN ȘTEFAN, în vârstă de 12 ani și NĂSTASE DARI MARIUS ION, în vârstă de 10 ani, toți din orașul Balș, au plecat de la domiciliul acestuia și nu au mai revenit.

Semnalmentele persoanelor date dispărute sunt:


1.POPA MARIANA: înălţime 1,60 metri, greutate – 50 de kilograme, constituție atletică, păr lung negru, ochi căprui.

La momentul plecării, femeia era îmbrăcată într-o pereche de pantaloni negri, tricou alb, iar în picioare purta o pereche de adidași albi.

2.FURTUNĂ OANA-COSMINA: înălţime 1,60 metri, greutate – 55 de kilograme, constituție atletică, păr lung negru, ochi căprui.


3.NĂSTASE DARI-MARIUS-ION: înălţime 1,40 metri, greutate – 40 de kilograme, constituție atletică, păr scurt negru, ochi căprui.

4.NĂSTASE ALIN-ȘTEFAN: înălţime 1,15 metri, greutate – 35 de kilograme, constituție atletică, păr scurt negru, ochi căprui.

Pentru cei trei minori, nu se cunosc obiectele de vestimentație purtate în momentul plecării.

„Cei care pot furniza informații ce pot ajuta la găsirea persoanelor sunt rugați să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112”, este mesajul IPJ Olt.

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri