AcasăEDUCAŢIEOlt: Motivul pentru care elevii nu vor face teste de salivă nici...

Olt: Motivul pentru care elevii nu vor face teste de salivă nici marţi

spot_img

Inspectoratul Şcolar Judeţean Olt a mai primit 38.400 de teste rapide de salivă, însă elevii olteni nu le vor folosi marţi, aşa cum au anunţat Ministerul Educaţiei.

Inspectorul şcolar general al ISJ Olt, Victor Iacobescu, a declarat că ziua pentru efectuarea testului de salivă va fi aleasă de directorii şcolilor, singura condiţie fiind să nu fie două zile consecutive.

„Mâine nu au cum să facă teste, pentru că nu e timp. Ziua în care se vor face teste ramâne la latitudinea directorilor, dar să nu fie consecutive zilele de testare”, a explicat Iacobescu.

ISJ Olt a decis, vineri, ca testele de salivă să fie administrate doar la cerere, în localităţile din judeţ cu rata de infectare mare, din cauza stocului limitat.

Duminică seara, Ministerul Educaţiei a decis ca testarea elevilor să se desfăşura în zilele de marţi şi vineri. Acest lucru nu se va întâmpla însă şi în judeţul Olt.

CITEŞTE ŞI: Hacker din Craiova, săltat de DIICOT. Investigaţie derulată cu sprijinul Europol şi FBI

- Publicitate-spot_img

Sanatatenews.ro

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri