AcasăACTUALOlt: Eliminat din examenul de Bacalaureat după ce a fost prins când...

Olt: Eliminat din examenul de Bacalaureat după ce a fost prins când încerca să copieze la istorie cu ajutorul unei fiţuici

spot_img

Un candidat din judeţul Olt a fost eliminat, marţi, din examenul de Bacalaureat, după ce a fost prins în timp ce încerca să copieze la proba obligatorie a profilului – istorie.

- Publicitate -

Potrivit ISJ Olt, este vorba despre un candidat din promoţia anterioară, care susţinea examenul la Liceul Teoretic „Alexandru Ioan Cuza” din Corabia. El a fost depistat în timp ce încerca să rezolve subiectele cu ajutorul unei fiţuici.

El nu se mai poate înscrie la următoarele două sesiuni ale Bacalaureatului.


La proba de marţi s-au înscris 2.323 de candidaţi, însă 79 au absentat.

Bacalaureatul continuă, miercuri, 22 iunie, când va avea loc proba la alegere a profilului şi specializării.

Proba la Limba si literatura maternă se va desfăşura joi, 23 iunie.


Afişarea primelor rezultate va avea loc în data de 27 iunie (până la ora 12:00). Contestaţiile pot fi depuse/transmise în aceeaşi zi, în intervalul orar 12:00 – 18:00, inclusiv prin mijloace electronice. În această situaţie, candidaţii completează, semnează şi depun/transmit prin mijloace electronice şi o declaraţie-tip în care se menţionează faptul că au luat cunoştinţă că nota acordată ca urmare a soluţionării contestaţiei poate modifica, după caz, nota iniţială, prin creştere sau descreştere.

Afişarea rezultatelor finale este prevăzută în data de 1 iulie.

 

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri