AcasăLIFEOlt: Buget mai mare pentru darurile oferite de CJ colindătorilor, de Sărbători

Olt: Buget mai mare pentru darurile oferite de CJ colindătorilor, de Sărbători

spot_img

Consiliul Judeţean Olt alocă 320.000 lei pentru a oferi daruri grupurilor de colindători care vin la instituţie, cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă.

Preşedintele CJ Olt, Marius Oprescu, a declarat că suma din acest an este mai generoasă astfel încât niciun grupă să nu mai fie refuzat.

CITEŞTE ŞI: Târgul de Crăciun din Craiova, în competiție pentru cel mai frumos din Europa. S-a dat start votului

„O dată cu modificarea legii achiziţiilor, s-a schimbat suma în care trebuie să ne încadrăm pentru a putea cumpăra cadourile pentru copii. Am prins această sumă, care este mai mare decât de obicei şi încercăm ca, de data aceasta, să nu mai refuzăm niciun colindător pentru că în fiecare an se face o listă, iar atunci când terminăm cadourile trebuie să ne oprim. Să sperăm că anul ăsta vom reuşi, pe lângă cadourile pe care le cumpărăm pentru copiii de la DGASPC, să satisfacem toate dorinţele şi să nu refuzăm pe nimeni”, a declarat Marius Oprescu.

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri