AcasăACTUALOLT: Bătrân dat dispărut, găsit în zona Gării Dobrosloveni

OLT: Bătrân dat dispărut, găsit în zona Gării Dobrosloveni

spot_img

Un bărbat în vârstă de 77 de ani, din comuna Fărcașele, județul Olt, dat dispărut noaptea trecută, a fost găsit de către polițiști în zona stației CFR, din comuna Dobrosloveni, sat Reșca.

Bărbatul a fost dat dispărut de către fiul său, acesta spunându-le polițiștilor că omul a plecat voluntar de acasă și că avea probleme psihice.

În această dimineață, în jurul orei 08:00, bătrânul a fost găsit de polițiști în zona stației CFR, din comuna Dobrosloveni, sat Reșca.

„Pe timpul dispariției, acesta nu a fost victima niciunei infracțiuni, fiind predat familiei. La activitățile de căutare au participat 6 polițiști din cadrul Secției nr. 2 Poliție Rurală Osica de Sus, 3 jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Olt și 6 lucrători ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt”, informează IPJ Olt.

- Publicitate-spot_img

Sanatatenews.ro

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri