AcasăADMINISTRAŢIEOlt: 90 de mii de pubele distribuite GRATUIT în tot judeţul

Olt: 90 de mii de pubele distribuite GRATUIT în tot judeţul

spot_img

Locuitorii judeţului Olt vor primi 90 de mii de pubele pentru deșeuri menajere, acest aspect fiind prevăzut în contractul încheiat între CJ şi societatea Salubris, care şi-a adjudecat licitaţia pentru colectarea şi transportul deşeurilor din judeţ.

Veşti bune pentru olteni. Odată cu operaţionalizarea părţii de colectare şi transport din cadrul Sistemul Integrat de Management al Deșeurilor, 90 de mii de pubele de gunoi vor ajunge la locuitorii judeţului.

CJ Olt a anunţat, miercuri, că a fost încheiat „Contractul de delegare prin concesiune a gestiunii activităților de colectare și transport a deșeurilor municipale și  altor fluxuri de deșeuri, componente ale serviciului de salubrizare de pe raza județului Olt”.

Astfel, devine operațional întreg Sistemul Integrat de Management al Deșeurilor din județul Olt, proiect implementat de către instituția noastră, prin accesarea de fonduri europene în cadrul Programului Operațional Sectorial – Mediu, în valoare de peste 38 milioane euro.

„Este un pas important pentru buna desfășurare a activității de salubrizare în județul Olt fiind vorba de un  contract, cu un operator unic, care deservește toate cele 112 localități”, transmite forul judeţean.

Se va realiza colectarea din ”poartă în poartă”, în zona locuințelor individuale, și la „punct fix”, în cazul blocurilor de locuințe.

Prin contract, este prevăzut ca operatorul de salubrizare să pună la dispoziția cetățenilor 90 de mii de pubele pentru deșeuri menajere.

Operatorul desemnat, în urma licitației publice, este SC Salubris SA,  iar durata contractului este de opt ani.

CITEŞTE ŞI: O singură firmă colectează gunoiul din tot judeţul. CJ Olt a semnat contractul

- Publicitate-spot_img

Sanatatenews.ro

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri