AcasăACTUALOlt: 10 elevi de la mai multe şcoli şi o învăţătoare din...

Olt: 10 elevi de la mai multe şcoli şi o învăţătoare din Brebeni, pozitivi COVID în urma testului de salivă

spot_img
- Publicitate -

În această dimineaţă, preşcolarii şi şcolarii din Olt, dar şi cadrele didactice, au fost testate cu kiturile de salivă puse la dispoziţie de Ministerul Educaţiei. În urma centralizării până la ora 10.30, au fost detectaţi pozitiv 10 elevi şi o învăţătoare.

Potrivit Inspectoratului Şcolar Judeţean Olt, s-a detectat câte un caz pozitiv în rândul elevilor la şcolile din Redea, Iancu-Jianu, Comani, LPS Slatina, Vitomireşti, Şcoala Nicolae Iorga, Şcoala Numărul 1 Slatina, Şcoala Numărul 2 Caracal şi trei cazuri la Vlădila.


De asemenea, rezultat pozitiv are şi o învăţătoare de la şcoala din Brebeni. Testele de salivă vor trebui confirmate sau infirmate cu teste PCR, efectuate de DSP Olt.

CITEŞTE ŞI: Date OFICIALE: Peste 20.000 de cazuri noi de coronavirus, raportate astăzi

 

 

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri