AcasăACTUALOlimpicii din Târgu Jiu și profesorii care i-au pregătit, premiați de autoritățile...

Olimpicii din Târgu Jiu și profesorii care i-au pregătit, premiați de autoritățile locale

spot_img

Elevii care au obținut rezultate remarcabile la olimpiade și concursuri naționale sau medii de 10 la Bacalaureat sau Evaluarea Națională, dar și 62 de cadre didactice, au fost premiați, duminică, de Primăria Târgu Jiu.

Potrivit edilului municipiului Târgu Jiu, 19 elevi au fost premiați de către autorități.

„Premiem, din nou, excelența la Târgu-Jiu. De data aceasta, nu doar elevilor le este recunoscut meritul rezultatelor, ci și cadrelor didactice care i-au pregătit. Încă 19 elevi, care au obținut rezultate remarcabile la olimpiade și concursuri naționale după ceremonia de premiere din vara trecută sau medii de 10 la Bacalaureat sau Evaluarea Națională, dar și toate cele 62 de cadre didactice care i-au pregătit, au fost premiați în cadrul ședinței Consiliului Local ce a avut loc la Teatrul Dramatic „Elvira Godeanu”. O ceremonie caldă, umbrită doar de lipsa unui cadru didactic important, a cărui dispariție a lăsat un gol imens in inimile tuturor, doamna profesor doctor Elena Roată. Promovăm și încurajăm elevii în drumul lor către performanță, continuăm să creăm toate condițiile necesare pentru a oferi un învățământ de calitate copiilor târgujieni și recunoaștem meritele tuturor celor implicați pentru că educația este deosebit de importantă pentru viitorul municipiului nostru” a declarat primarul Marcel Romanescu.

CITEȘTE ȘI: „Turnul de apă” din cartierul Valea Roșie și „Muzeul de Apă” din Făcăi, în atenția arhitecților prezenți la Craiova. Primar: „Au realizat schițe, măsurători și releveuri ale clădirilor”

- Publicitate-spot_img

Sanatatenews.ro

Cautimasina.ro

Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri