AcasăACTUALOamenii interlopului craiovean Florian Tudor, judecați pentru skimming, au cumpărat proprietăți de...

Oamenii interlopului craiovean Florian Tudor, judecați pentru skimming, au cumpărat proprietăți de lux în Paraguay și Brazilia

spot_img

Locotenenții interlopului craiovean Florian Tudor, zis Rechinu’, au devenit investitori imobiliari în Paraguay și Brazilia.

Gangsterii de pe Riviera Maya acuzați că au furat din bancomate folosind carduri clonate, au făcut investiții imobiliare în Paraguay și Brazilia. Operațiunea a fost coordonată de la distanță de interlopul craiovean Florian Tudor, cel care construit o grupare de crimă organizată care acum e investigată la nivel internațional.

A fost ajutat în afacerile imobiliare de interpuși care au fost arestați și sunt acum judecați în Paraguay. Dosarul lor, deși unicat pentru poliția paraguayană, e tergiversat de ani de zile. Abia în ultima lună judecătorii au început să audieze martori, dar tot într-un ritm lent.


CITEŞTE ŞI: Un tânăr din Olt, implicat într-un accident rutier, în Teleorman. Un motociclist a fost preluat în stare gravă, de elicopterul SMURD

Reporterii rețelei internaționale Organized Crime and Corruption Reporting Project (OCCRP) la care este afliată și Context.ro, alături de colegi jurnaliști din Mexic și Paraguay, au dat de urma proprietăților plasate de Tudor pe numele apropiaților săi.

Informații esențiale


Julio César Belmonte do Amaral a făcut parte din vasta operațiune de skimming (procesul ilegal de clonare a cardurilor bancare) coordonată de Florian Tudor. De ani de zile este arestat la domiciliu în Paraguay, într-un dosar penal care bate pasul pe loc.

Julio César este acuzat că, pentru o vreme, a condus operațiunile din Paraguay ale grupării Riviera Maya.

În timp ce făceau bani din skimming, Julio César și alți membri ai grupării Riviera Maya au cumpărat proprietăți în valoare de milioane de euro.

Beneficiarul real al proprietăților este de fapt Florian Tudor, șeful gangsterilor de pe Riviera Maya, care a fost arestat anul trecut în Mexic.

Julio Cesar Belmonte do Amaral a fost acuzat de furt, mai precis că a copiat ilegal datele cardurilor unor turiști și le-a folosit pentru a extrage bani din bancomate. Brazilianul a fost acuzat că a fost cel care a extins operațiunea lui Tudor Florian în Paraguay. Surse din cadrul poliției au declarat că au dezvoltat o nouă modalitate de furt care viza POS-urile folosite la magazinele sau buticurile din Paraguay.

Investigaţia completă, pe context.ro

 

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri