AcasăACTUALO tânără absolventă a Academiei de Poliţie, debut la IPJ Olt

O tânără absolventă a Academiei de Poliţie, debut la IPJ Olt

spot_img

Adela Gabriela Ungureanu, în vârstă de 24 ani, din Craiova, face parte, începând de astăzi, din echipa poliţiştilor olteni.

- Publicitate -

Absolventă a Academiei de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” – Facultatea de drept, promoția iulie 2022, tânăra s-a prezentat la Inspectoratul de Poliție Județean Olt pentru a fi repartizată la structura unde îşi va desfăşura activitatea.

Ea îşi va desfășura activitatea la Biroul Juridic, din cadrul Inspectoratului.


„Noua colegă a fost primită de către conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Olt, care a întâmpinat-o cu un mesaj de bun venit.

CITEŞTE ŞI: Cadavrul unui bărbat, găsit plutind pe râul Olt, în judeţul Vâlcea

Aceasta va fi îndrumată de colegii cu experienţă, care îi vor ghida paşii pentru a-și îndeplini în mod corespunzător atribuțiile de serviciu.


Conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Olt îi transmite tinerei colege succes în activitate şi o asigură de tot sprijinul în ceea ce priveşte îndeplinirea noilor atribuţii”, transmite IPJ Olt, prin intermediul unui comunicat.

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri