AcasăEDUCAŢIEO şcoală din Slatina trece în online, toată săptămâna viitoare. Motivul

O şcoală din Slatina trece în online, toată săptămâna viitoare. Motivul

spot_img

O şcoală din Slatina trece cu orele în online pentru toată săptămâna viitoare, potrivit informaţiilor remise de ISJ Olt.

- Publicitate -

Este vorba despre Şcoala Gimnazială “George Poboran”.

Potrivit inspectorului şcolar general al ISJ Olt, Victor Iacobescu, motivul este că întreg personalul care se ocupă de dezinfecţie şi curăţenie a fost testat pozitiv COVID-19.


“Consiliul de administrație al scolii a decis suspendarea cursurilor cu prezenta fizica săptămâna viitoare , 31.01-04.02.2022, ca urmare a faptului ca avem 4 cadre nedidactice testate pozitiv și nu are cine sa asigure curățenia și dezinfectarea. Sunt vaccinați, de aceea am decis sa suspendam 5 zile. Cursurile se vor face online, pe platforma scolii”, este mesajul transmis de reprezentanţii şcolii.

CITEŞTE ŞI: A treia ediție a competiției „Slatina City Run” se va desfășura în luna mai

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri