AcasăACTUALO pacientă cu piciorul fracturat a sunat la 112 pentru a merge...

O pacientă cu piciorul fracturat a sunat la 112 pentru a merge la toaletă

spot_img

O femeie în vârstă de 79 de ani, internată într-o zonă tampon din Spitalul Judeţean de Urgenţă „Mavromati”, Botoșani a sunat la 112 pentru a fi dusă la toaletă. Pacienta, nu se putea deplasa din cauza unei fracturi grave de femur așa că a apelat la 112 după ce personalul medical nu i-a răspuns la strigăte.

Femeia, care a ajuns la spital cu o fractură gravă de femur, aştepta rezultatul testului COVID într-un salon de pe o secţie tampon, pentru a se putea interna. Cu piciorul rănit, aceasta nu se putea deplasa fără ajutor, lucru care a devenit o mare problemă atunci când a fost nevoie să meargă la toaletă. Bătrâna povesteşte că a chemat în repetate rânduri personalul de pe secţie, însă nimeni nu i-a venit în ajutor. Aşa că a recurs la singura soluţie care i-a trecut prin minte şi a sunat la numărul de urgenţă 112.

,,Femeia a apelat serviciul 112 şi a precizat că ar avea piciorul luxat şi nu se ocupă nimeni de ea. A spus că era internată singură într-un salon, nu se poate deplasa şi dorea să meargă la toaletă, iar nimeni nu o băga în seamă”, a declarat un dispecer din cadrul serviciului de urgenţă.

Cadrele medicale s-ar fi plâns că pacienţii pot deveni foarte nerăbdători în aşteptarea rezultatului testului COVID. În plus, întrucât secţia respectivă este una destinată suspecţilor de COVID-19, femeia era singură în salon, iar numărul asistenţilor şi infirmierilor era unul redus, potrivit observatornews.ro.

Cazul nu este singular, având un precedent în 2007. Atunci, un pacient internat pe secţia Medială I a unităţii sanitare din Botoşani a apelat, la rândul său, numărul de urgenţă 112, pentru că nimeni nu venea să îi schimbe perfuzia.

CITEȘTE ȘI: VIDEO | Tânăr din Craiova, prins cu un cuțit la el în Parcul Romanescu. Polițiștii au întocmit dosar penal

- Publicitate-spot_img
Maria Stefan
Maria Stefan
Încă la început pe drumul jurnalismului, Maria Ştefan a ales să facă primii paşi alături de echipa Reporter 24. În fiecare zi, ne arată cât de departe va merge pe calea ştirilor curate şi la timp date
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri