AcasăEDUCAŢIEO nouă schimbare în conducerea ISJ Olt. Mariana Gheorghe pleacă din funcţia...

O nouă schimbare în conducerea ISJ Olt. Mariana Gheorghe pleacă din funcţia de adjunct

spot_img

Inspectorul şcolar general al ISJ Olt, Mariana Gheorghe, a fost revocată din funcţie, în locul său fiind numită Iustina Marica.

- Publicitate -

Fost inspector şcolar general al ISJ Olt, Mariana Gheorghe a fost numită în funcţia de adjunct în aprilie 2020, cu susţinerea PMP. Ea a mai ocupat funcţia de inspector şcolar general adjunct, din anul 2017 şi până în toamna anului 2019. Atunci ea era susţinută de PSD. Anterior, cu susţinerea PDL, Mariana Gheorghe a fost inspector şcolar general „plin”.

Noul inspector şcolar general adjunct Iustina Marica activa în cadrul ISJ Olt, pe postul de inspector pentru management. Anterior a mai fost inspector pentru limbi străine.


De la începutul săptămânii, postul de inspector şcolar general al ISJ Olt a fost preluat de Adrian Bărbulete. Adjuncţi sunt Victor Iacobescu şi Iustina Marica.

Mariana Gheorghe rămâne în Inspectoratul Şcolar Judeţean Olt pe funcţia de inspector pentru management.

CITEŞTE ŞI: Se schimbă conducerea ISJ Olt. Adrian Bărbulete, noul “general”


- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri