AcasăACTUALO nouă grădiniță se construieşte în Târgu Jiu. Unitatea va funcționa cu...

O nouă grădiniță se construieşte în Târgu Jiu. Unitatea va funcționa cu patru grupe de preșcolari

spot_img

O nouă grădiniță se construieşte în Târgu-Jiu, în partea de Nord a municipiului, pe Bulevardul Ecaterina Teodoroiu, valoarea totală a investiției fiind de 3,5 milioane de lei. 

Potrivit edilului Marcel Romanescu, proiectul este în parteneriat cu Ministerul Educației, iar unitatea vafuncționa cu patru grupe de preșcolari.

„Este un proiect în valoare de 3,5 milioane de lei, în parteneriat cu Ministerul Educației, fiind vorba de o unitate cu program normal, cu 4 grupe. S-a dat deja ordinul de începere a lucrărilor, iar obiectivul este asemănător grădiniței din strada Hidrocentralei, lucrare finalizată recent. Grădinița va primi 80 de copii și acoperim astfel necesarul de locuri pentru zona de Nord, care era deficitară din acest punct de vedere. Așa cum am promis, continuăm investițiile din domeniul educației, pe care noi îl considerăm prioritar. De asemenea, căutăm mereu resurse extrabugetare pentru a implementa proiectele mari, elaborate de echipa din cadrul Primăriei Municipiului Târgu-Jiu. Se aduc, în acest fel, sume consistente din fonduri europene sau de la bugetul de stat, bani ce finanțează proiectele elaborate de noi pentru dezvoltarea orașului” a menționat primarul Marcel Romanescu.

CITEȘTE ȘI: A fost dat startul unui apel de proiecte în valoare de 250 de milioane de euro pentru eficiență energetică. Ce trebuie să facă autoritățile locale  

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri