AcasăACTUALO femeie a făcut o avere returnând în magazine produse pe care...

O femeie a făcut o avere returnând în magazine produse pe care le fura

spot_img

O femeie a reușit să facă o avere de sute de mii de euro prin returnarea articolelor pe care le furase din magazine și încasarea rambursărilor pe produse. Narinder Kaur a desfășurat escrocheria la „scară industrială”, înșelând mai multe magazine cu peste 500.000 de euro prin returnarea articolelor pe care nu le plătise niciodată, scrie LADBible.

Kaur, care folosea, de asemenea, numele Nina Tiara, a făcut din fraudă „o carieră cu normă întreagă”, a declarat Parchetul Coroanei. În patru ani, Kaur a făcut peste 1.000 de cereri de rambursare în magazine din Marea Britanie, încasând bani pentru articolele pe care, de fapt, le furase.

Anchetatorii au deschis un dosar împotriva femeii folosind date financiare, dovezi ale martorilor, dar și imaginil de pe camerele de supraveghere din magazine, în care se vedea clar cum acționa Kaur. Ea intra în magazine, fura articole de pe rafturi și apoi mergea la casele de marcat cu ele ca și cum ar fi fost cumpărate recent. La două percheziții efectuate la domiciliul ei, poliția a descoperit aproximativ 150.000 de euro, precum și bunuri furate.

Kaur, din Cleverton, Wiltshire, a fost condamnată pentru 26 de capete de acuzare, inclusiv fraudă, posesie și transfer de bunuri infracționale și pervertirea cursului justiției, în cadrul unui proces desfășurat la începutul acestei luni, potrivit digi24.ro.

- Publicitate-spot_img

Sanatatenews.ro

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri