AcasăACTUALO dronă militară a căzut în curtea unui bărbat din Bistriţa-Năsăud

O dronă militară a căzut în curtea unui bărbat din Bistriţa-Năsăud

spot_img

Un aparat de zbor de tip aeromodel, care funcţionează cu telecomandă, a fost descoperit de un localnic dintr-o comună a judeţului Bistriţa Năsăud, acesta anunţând Poliţia cu privire la descoperire. Cazul va fi preluat de către Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Cluj pentru cercetări.

- Publicitate -

Descoperirea a fost făcută duminică seară, de un localnic din comuna Dumitra, care a anunţat Poliţia, relatează news.ro. Oficiali din cadrul Inspectoratului de Poliţie judeţean Bistriţa-Năsăud au declarat că este vorba despre un aparat de tip aeromodel, fără pilot, care funcţionează cu telecomandă.

Aceştia nu au putut preciza dacă aparatul de zbor era sau nu dotat cu cameră de înregistrat.


Locul în care a fost găsit aeromodelul este situat la aproximativ 120 de kilometri de punctul de trecere a frontierei de la Sighetu Marmaţiei.

Dosarul penal întocmit de către poliţişti în urma descoperirii va fi declinat către Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Cluj.

CITEŞTE ŞI: Proprietar nou la Ford Craiova. Trei noi vehicule electrice vor intra în producţie din 2024


- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri