AcasăACTUALO bombă a lovit o şcoală în care se adăposteau 90 de...

O bombă a lovit o şcoală în care se adăposteau 90 de persoane, într-un oraş din Ucraina

spot_img

Forţele ruse au lansat o bombă puternică asupra unei şcoli în care se adăposteau 90 de persoane, a anunţat guvernatorul regiunii Lugansk.

- Publicitate -

Două persoane au fost ucise în bombardamentul rusesc asupra unei şcoli din satul ucrainean Bilohorivka, iar probabil că cei 60 de oameni care rămân sub dărâmături au murit, a declarat, duminică, Serghei Haidai, guvernatorul regiunii estice Lugansk, relatează Reuters.

Haidai a spus că o bombă a forţelor ruse a vizat sâmbătă după-amiază o şcoală unde se adăposteau aproximativ 90 de persoane, care s-a soldat un incendiu care a cuprins clădirea. Treizeci de persoane au fost salvate.


”Incendiul a fost stins după aproape patru ore, apoi molozurile au fost curăţate şi, din păcate, au fost găsite cadavrele a două persoane. E probabil ca şaizeci de persoane să fi murit sub dărâmăturile clădirii, a scris Haidai pe Telegram.

Haidai a mai precizat că, potrivit informaţiilor preliminare, bombardamentele din satul Sipilovo au distrus o casă şi 11 persoane au rămas sub dărâmăturile clădirii.

Potrivit lui Serghei Haidai, în clădirea şcolii se ascundeau aproape toţi locuitorii din satul Bilohorivka.


30 de persoane au fost scoase de sub dărâmături şi nu s-a anunţat dacă sunt răniţi sau morţi, potrivit news.ro.

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri