AcasăACTUALNoul director al Serviciului de Ambulanță Gorj: „În câteva ore am descoperit...

Noul director al Serviciului de Ambulanță Gorj: „În câteva ore am descoperit un dezastru”

spot_img

Cristi Aldescu, noul manager al Serviciului Județean de Ambulanță Gorj, a precizat că rezolvarea problemei deficitului major de medici este cea mai mare provocare a sa, pentru perioada următoare. Totodată, a spus acesta, se impune și aplicarea măsurilor lăsate de către anumite echipe de control, dar cărora nu li s-a acordat atenție până în prezent. 

Aldescu lucrează de 30 de ani în instituție, este ambulanțier și liderul unui sindicat.

Acesta susține că pentru a rezolva problema deficitului de medici, ar putea fi aduși cei de la Unitatea Primiri Urgențe.

Serviciul de Ambulanță Gorj ar mai avea nevoie de încă cinci medici pentru a putea funcționa în condiții de normalitate, spune Aldescu.

Deși lucrează de zeci de ani în cadrul instituției, acesta a precizat că ceea ce a observat în câteva ore, din momentul preluării funcției de manager, nu este conform cu fișa posturilor.

„În câteva ore am descoperit un dezastru, la partea TESA. Cauți pe cineva și este imposibil să găsesți. Obligatoriu voi rezolva această situație. Voi lua toate rapoartele instituțiilor de control. Sunt urgențe și voi rezolva măsurile lăsate pentru că nu s-a făcut nimic”, a menționat Aldescu.

CITEȘTE ȘI: Peste 8.000 de firme și-au suspendat activitatea în primele șapte luni din acest an

- Publicitate-spot_img

Sanatatenews.ro

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri