AcasăACTUALNouă troleibuze cu autonomie extinsă vor ajunge la Târgu Jiu. Livrarea demarează...

Nouă troleibuze cu autonomie extinsă vor ajunge la Târgu Jiu. Livrarea demarează săptămâna viitoare

spot_img

Nouă troleibuze cu autonomie extinsă vor ajunge la Târgu Jiu, începând de săptămâna viitoare, conform unui grafic prestabilit, anunță edilul Marcel Romanescu.

Primarul a menționat că toate cele nouă troleibuze vor fi livrate până în luna decembrie.

Acestea vor putea circula și în afara rețelei electrice, pe trasee spre Romanești, Preajba, Prelungirea Panduri sau Iezureni.

CITEȘTE ȘI: A crescut numărul școlilor prinse în proiectul „Masa caldă”, NU și bugetul. Ce explicații sunt

„Este vorba despre mijloacele de transport ce completează lotul prevăzut printr-un proiect cu finanțare europeană din care fac parte și cele 11 troleibuze care circulă deja în municipiu. Cele nouă pot circula și în afara rețelei electrice, putând fi folosite pe anumite trasee spre Romanești, Preajba, Prelungirea Panduri sau Iezureni”, a explicat Romanescu.

Transolc va trebui să suplimenteze traseele deja existente.

„Am cerut, de altfel, Societății TRANSLOC suplimentarea traseelor, în așa fel încât să putem acoperi și acele zone care nu au beneficiat până acum de aceste servicii. Vă reamintesc că avem în derulare încă un proiect, tot cu finanțare europeană, ce prevede modernizarea infrastructurii de transport în comun la nivelul municipiului Târgu Jiu, dar și achiziționarea a încă 15 troleibuze din care 6 tot cu autonomie extinsă”, a conchis edilul.

 

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri