AcasăACTUALNouă instituții de învățământ din Dolj au obținut titlul de „Școală Europeană”....

Nouă instituții de învățământ din Dolj au obținut titlul de „Școală Europeană”. Director Școala „Mihai Viteazul” Craiova: „Eforturile noastre au fost încununate cu acordarea acestui certificat”

spot_img

Nouă unități de învățământ din județul Dolj au obținut titlul de „Școală Europeană”, titlu recunoscut de instituţiile europene ca un bun exemplu de susţinere şi valorizare a parteneriatelor şcolare dezvoltate în cadrul programelor europene din domeniul educaţiei şi formării profesionale.

- Publicitate -

Școlile care au obținut acest titlu sunt:

Liceul Tehnologic „Horia Vintilă” Segarcea


Școala Gimnazială  „Gh. Bibescu” Craiova

Colegiul Național „Elena Cuza” Craiova

Liceul  „Traian Vuia” Craiova


Liceul de Industrie Alimentară Craiova

Colegiul Economic „Gh. Chițu” Craiova

Colegiul „Ștefan Odobleja” Craiova

Colegiul Național „Nicolae Titulescu” Craiova

Școala Gimnazială „Mihai Viteazul” Craiova.

„Școala noastră are încă un motiv de mândrie: obținerea certificatului de <<Școală Europeană>> 2022 în urma unei competiții acerbe desfășurate la nivel național. Astfel, ca urmare a implicării în programele europene din domeniul educației și al formării profesionale ERASMUS+, eTwinning, Moon Camp etc, eforturile noastre au fost încununate cu acordarea acestui certificat care conferă recunoaștere și prestigiu în cadrul comunităților educaționale”, arată reprezentanții Școlii Gimnaziale „Mihai Viteazul” Craiova.

Certificarea școlilor cu titlul „Școală Europeană” conferă recunoaștere și prestigiu în cadrul comunităților educaționale, iar eforturile pe care aceste școli le fac pentru menținerea titlului obținut determină un interes tot mai crescut pentru dezvoltarea de noi și noi proiecte, ceea ce conduce la o îmbunătățire a managementului școlar și la dezvoltarea unei culturi organizaționale solide.

CITEȘTE ȘI: Câți doljeni s-au autorecenzat până la finalul zilei de 27 mai

 

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri