AcasăACTUALNoi schimbări la nivelul conducerii Poliţiei Olt

Noi schimbări la nivelul conducerii Poliţiei Olt

spot_img

Fostul commandant al IPJ Olt, Mihai Mihalache, revine la conducerea Poliţiei Slatina, începând de joi. Ofiţerul vine de pe funcţia de adjunct al Inspectoratului.

- Publicitate -

Cel care ocupa până în prezent funcţia de şef al Poliţiei Slatina, Victor Vladu, revine la conducerea Secţiei Rurale Verguleasa.

Conducerea IPJ Olt este asigurată, în prezent, de Ionuţ Ilinca, inspector-şef, şi de Daniel Constantin – adjunct.


Mihai Mihalache a fost inspector şef al IPJ Olt, în perioada 16 iunie 2020- 15 iunie 2021. Din luna iunie 2021, el a fost împuternicit să ocupe funcţia de adjunct.

Totodată, comisarul şef Mihalache a ocupat, începând cu luna ianuarie 2018, funcţia de comandant Poliţiei Municipiului Slatina. Anterior, timp de un an, a fost adjunct în cadrul aceleiaşi structuri de poliţie.

Mihai Mihalache este absolvent al Academiei de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti, promoţia 2004. Imediat după absolvire, timp de doi ani, a activat în cadrul Serviciului Investigaţii Criminale, după care, zece ani, a fost ofiţer în cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice.


CITEŞTE ŞI: Avertisment de caniculă în România. „Temperaturi de peste 35 de grade”

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri