AcasăACTUALNoi restricţii de trafic în Slatina. Traficul rutier deviat pe relaţia Piteşti-Craiova

Noi restricţii de trafic în Slatina. Traficul rutier deviat pe relaţia Piteşti-Craiova

spot_img

Noi restricţii de trafic au intrat în vigoare, de astăzi, în municipiul Slatina, în urma lucrărilor pe care Compania de Apă le desfăşoară pentru  înlocuirea conductei de aducţiune de pe strada Oituz.

Potrivit IPJ Olt, traficul rutier de pe relația Pitești-Craiova va fi deviat de la intersecția străzilor Oituz cu Carol I, pe Carol I – Tudor Vladimirescu, sens în care pe întreg segmentul vor fi amplasate panouri mari, vizibile cu direcțiile de urmat.

În intersecția străzilor Carol I și Tudor Vladimirescu va fi schimbată prioritatea de trecere, astfel încât prioritară să fie relația de coborâre de pe strada Carol I.

Traficul rutier pe relația Craiova – Pitești se va desfășura normal, cu ocolirea zonei de lucrări de pe strada Oituz care vor fi semnalizate corespunzător.

„Restricțiile de trafic sunt necesare pentru continuarea lucrărilor de modernizare a sistemului de apă și canal din municipiul Slatina. Polițiștii rutieri sunt în zonă pentru monitorizarea și fluidizarea circulației autovehiculelor. Recomandăm conducătorilor auto să manifeste răbdare și prudență în trafic!”, transmite IPJ Olt

- Publicitate-spot_img

Sanatatenews.ro

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri