AcasăACTUALNoi acțiuni de reabilitare și modernizare la Spitalul Filantropia din Craiova

Noi acțiuni de reabilitare și modernizare la Spitalul Filantropia din Craiova

spot_img

Un întreg etaj al Ambulatoriului din cadrul Clinicii de Pediatrie a Spitalului Municipal Filantropia a fost renovat și dotat cu mobilier nou. 

- Publicitate -

Este vorba despre al treilea etaj al secției de pe strada Corneliu Coposu, care va găzdui cabinete de specialitate pentru tratarea copiilor sosiți în Ambulatoriu, precum Pediatrie, O.R.L., Dermatologie și Oftalmologie, anunță edilul Lia Olguța Vasilescu.

„Acoperișul și întreg palierul etajului superior au fost reparate și modernizate, holurile, terasele, toate încăperile și grupurile sanitare au fost igienizate, s-au schimbat instalațiile electrice, elementele de tocărie și covorul PVC. Cabinetele medicale au fost mobilate și urmează să fie dotate cu echipamente medicale specifice în cel mai scurt timp”, a precizat Lia Olguța Vasilescu.


- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri