AcasăACTUALNicu Durlă, fondatorul primei agenţii de turism din Olt, a murit

Nicu Durlă, fondatorul primei agenţii de turism din Olt, a murit

spot_img

Nicolae Durlă, directorul Oltextur, prima agenţie de turism din Slatina, înfiinţată la doi ani după Revoluţia din 1989, a încetat din viaţă, luni seară, potrivit Gazetă Nouă.

- Publicitate -

Născut pe 18 septembrie 1959, la Verguleasa, Nicu Durlă a absolvit Facultatea de Cibernetică, din cadrul ASE Bucureşti, dar şi masterate în Managementul Turismului şi Management Public.

„Ca om te reprezintă doar faptele: faptele bune pe care le faci şi ceea ce laşi în urma ta. Iar dacă în viaţă, profesia pe care o exerciţi nu este făcută din pasiune, atunci eu consider că nu trebuie să o mai faci. Pasiunea mea este turismul, aşa că turismul ESTE viaţa mea”, spunea Nicu Durlă despre marea sa iubire, turismul.


Potrivit unor informaţii, Nicu Durlă se afla internat la un spital din Bucureşti. În urma unei operaţii de bypass, se afla în comă de şase săptămâni.

foto: captură emisiunea “Reporter 24”

CITEŞTE ŞI: Oficial: Traian Băsescu, evacuat din vila de protocol, după ce a instanţa a stabilit că a colaborat cu Securitatea


- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri