AcasăLIFENetflix a picat după lansarea Stranger Things, sezon 4, partea a doua

Netflix a picat după lansarea Stranger Things, sezon 4, partea a doua

spot_img

Lansarea celei de-a doua părți din sezonul 4 al Stranger Things, vineri dimineața, a adus atât de mulți oameni pe platforma de streaming încât Netflix a căzut la 08:00 (ora de pe coasta de vest a SUA). Downdetector, site-ul de referință în ceea ce privește penele marilor site-uri la nivel mondial, a înregistrat aproape 15.000 de reclamații în decurs de câteva minute de la lansarea Stranger Things.

Spre meritul său, Netflix a rezolvat rapid problema. Doar 15 minute mai târziu numărul plângerilor înregistrate a scăzut la sub 1.500 și după încă un sfert de oră ele au coborât la în jur de 100. Asta nu i-a împiedicat însă pe unii clienți ai gigantului american de streaming să se plângă pe platformele social media de situație, dat fiind hype-ul uriaș pe care compania l-a creat pentru ultimele două episoade ale unuia dintre cele mai populare seriale ale sale.

Dat fiind că episoadele durează la un loc aproape 4 ore, mulți utilizatori au vrut să prindă cât mai mult din ele înainte să meargă sau în drum spre muncă (multe din reclamații vizau app-ul Netflix). Rivalii de la HBO Max s-au confruntat cu probleme asemănătoare la lansarea ultimului episod al miniseriei Mare of Easttown și apoi din nou la premiera ultimului capitol al serialului Euphoria, potrivit TechRadar, citat de hotnews.ro.

CITEŞTE ŞI: FILMELE ALINEI | The Adam Project – Înapoi în 2022

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri