AcasăPOLITICĂNepotismele de la Autoritatea Electorală Permanentă. Craiovenii aduşi de Mituleţu în instituţie

Nepotismele de la Autoritatea Electorală Permanentă. Craiovenii aduşi de Mituleţu în instituţie

spot_img

În cei trei ani în care a condus Autoritatea Electorală Permanentă (AEP), Constantin Mitulețu-Buică, care a anunțat că și-a prezentat demisia din funcție, a adus în instituție mai mulți apropiați din orașul său natal.

La 31 octombrie 2022, toate cele 400 de posturi bugetate pentru AEP ca autoritate centrală erau ocupate. În alte cuvinte, această instituție este singura autoritate publică centrală din România care nu mai are niciun post liber.

CITEŞTE ŞI: Șoferul care a lovit trabantul Praz Vegas s-a prezentat la Poliție. Ce nereguli au fost depistate și pentru ce s-a întocmit dosar penal

Craiova, orașul natal al lui Constantin Mitulețu-Buică, este sursa principală pentru apropiații săi, pe care i-a adus la București. Cei mai mulți dintre ei au primit locuințe de serviciu în Capitală și diurne consistente pentru detașare în altă localitate.

Cel mai cunoscut este Sorin Gabriel Lazăr, care are domiciliul în județul Dolj, dar și o casă în Marea Britanie. El a primit anul trecut un salariu de 179.000 de lei.

Sorin Lazăr a fost condamnat pentru tentativă de omor, după ce acum 22 de ani, a înjunghiat un rival politic. Între timp, rivalul politic, Ștefan Stoica, a devenit președintele PNL Dolj. Despre acest caz, publicația Rise Project a scris extensiv.

Sorin Lazăr este în prezent șeful departamentului în Autoritatea Electorală Permanentă.

articolul complet, în PRESShub

- Publicitate-spot_img

Sanatatenews.ro

Cautimasina.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri