AcasăPOLITICĂMoțiunea de cenzură va fi dezbătută și supusă la vot după decizia...

Moțiunea de cenzură va fi dezbătută și supusă la vot după decizia Curții Constituționale

spot_img

Moțiunea de cenzură inițiată de USR-PLUS și AUR urmează să fie citită joi la ora 16.00, în ședința plenului reunit al Parlamentului așa cum au convocat inițial președinții celor două Camere Anca Dragu și respectiv, Ludovic Orban.

Birourile permanente reunite nu au stabilit și data la care va fi votată moțiunea de cenzură dar au acceptat propunerea UDMR ca după ce Curtea Constituțională se pronunță pe sesizarea făcută de Guvern să se ia o decizie clară.

Potrivit surselor HotNews.ro, UDMR au propus ca dezbaterea și votul să fie programate după ce Curtea Constituțională se va pronunța pe sesizarea făcută de PNL, mai exact după ziua de 15 septembrie.

De partea cealaltă, USR-PLUS vrea ca dezbaterea și votul să aibă loc săptămâna viitoare.

Potrivit surselor citate s-a votat amânarea dezbaterii și votului la moțiunea de cenzură USR-PLUS-AUR până în momentul în care se va pronunța Curtea Constituțională pe conflictul constituțional invocat de Guvern, mai exact după 15 septembrie.

CITEȘTE ȘI: Orban spune că va reface Coaliţia, dacă este reales preşedinte PNL, în “maxim 48 de ore”

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri