AcasăACTUALMinistrul Rafila anunță când va fi vârful exploziei de cazuri Covid. „Am...

Ministrul Rafila anunță când va fi vârful exploziei de cazuri Covid. „Am avut, în ultimele trei săptămâni, o dublare a numărului de cazuri”

spot_img

Numărul noilor cazuri de Covid-19 va continua să crească până la jumătatea lunii august, spune ministrul Sănătății, Alexandru Rafila. El a precizat că în ultima perioadă România a avut o dublare săptămânală a numărului de cazuri.

- Publicitate -

„În ultimele trei săptămâni am avut o dublare săptămânală a numărului de cazuri, de la aproape 4000, 7.700 săptămâna trecută, iar acum 14.943”, spune ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, potrivit Mediafax.

El apreciază că este „un trend așteptat”.


„Conform previziunilor Institutului Național de Sănătate Publică , opinia noastră e că această creștere va mai dura circa patru-cinci săptămâni până la jumătatea lunii august, după care probabil numărul de cazuri se va stabiliza și o să vedem când începe să se reducă”, conchide Rafila.

Aproape 15.000 de cazuri noi COVID s-au înregistrat în ultima săptămână, în România, anunță ministrul Sănătății. Aproape 20% dintre acestea sunt reinfectări.

CITEȘTE ȘI: O tânără refugiată din Ucraina a născut, la Târgu Jiu


- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri