AcasăACTUALMinistrul de Interne cere verificări, după ce protestatarii AUR au forțat intrarea...

Ministrul de Interne cere verificări, după ce protestatarii AUR au forțat intrarea în Parlament

spot_img

Ministrul de Interne, Lucian Bode, anunță că jandarmii de la poarta Senatului, forțată marți de protestatarii AUR, vor fi verificați în legătură cu modul în care s-au achitat de sarcini. El spune că mașinile unor ambasade nu au fost vandalizate. „Suntem pregătiți”, este mesajul ministrului.

„Am întrebat dacă mașinile corpului diplomatic au fost vandalizate. Am înțeles că nu. Facem verificări cu privire la această infracțiune de distrugere. Cu siguranță vom face verificări cu privire la modul în care jandarmii s-au achitat de sarcinile ce le reveneau în momentul în care protestatarii au intrat. Dacă dispozitivul era corect dimensionat, cum au intrat protestatarii în curte. Vor răspunde. Din moment ce ar au putut intra în curte, mă gândesc că puteau acționa mai bine”, spune ministrul de Interne, Lucian Bode, potrivit Mediafax.

El precizează că au fost în jur de 300 de jandarmi în dispozitiv.

„Am avut forțe dimensionate, funcție de dinamică. Activităților jandarmeriei am avut în jur de 300 de jandarmi în dispozitiv. În legătură cu acest protest anunțat despre care jandarmeria știa, sigur că la momentul în care au forțat, efectiv au împins poarta dinspre Senat, i-a căzut și au intrat câteva sute de jandarmi (protestatari – n.r.). Suntem pregătiți”, adaugă Bode.

Două sute de protestatarii au forțat intrarea în Parlament. Este vorba despre participanții la protestul anunțat de AUR față de introducerea certificatului verde și de impunerea restricțiilor COVID.

CITEȘTE ȘI: Bărbat din Dolj, reținut pentru tâlhărie

- Publicitate-spot_img

Sanatatenews.ro

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri