AcasăACTUALMinistrul Agriculturii vine la Slatina. Petre Daea va fi prezent la Zilele...

Ministrul Agriculturii vine la Slatina. Petre Daea va fi prezent la Zilele Recoltei

spot_img

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a confirmat prezenţa la Zilele Recoltei, eveniment care se desfăşoară în perioada 7-9 octombrie, în Parcul Tineretului din Slatina.

Potrivit organizatorilor, ministrul va fi prezent în târgul producătorilor agricoli, sâmbătă, în jurul orei 14.00.

CITEŞTE ŞI: Se cere demisia ministrului Tanczos Barna, după un scandal cu activiştii de mediu. Demnitarul a refuzat să vorbească în română (VIDEO)

Zilele Recoltei se desfăşoară, în weekend, în Parcul Tineretului din Slatina.

Evenimentul este organizat de Asociația Tinerilor Fermieri din Olt, în parteneriat cu Consiliul Județean Olt și Primăria Municipiului Slatina, în perioada 7-9 octombrie 2022, în Parcul Tineretului din Slatina.

Potrivit organizatorilor, peste 100 de producători vor prezenta, promova şi comercializa produsele realizate în fermele proprii.

Vizitatorii târgului din Parcul Tineretului pot găsi legume, fructe, miere, brânzeturi, pastramă, murături, zacuscă, tocană cu carne de oaie, pâine pe vatră, must, cozonac, palincă, sucuri, gemuri naturale si multe alte bunătăți.

Și copiii vor avea spații dedicate lor, cu surprize dulci și colorate.

Distracția si voia bună vor fi asigurate de Ansamblul Folcloric „Doina Oltului”.

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri