AcasăACTUALMinistrul Agriculturii: „Nu sunt premise ca în România să avem o criză...

Ministrul Agriculturii: „Nu sunt premise ca în România să avem o criză alimentară. Nu avem motive de panică”

spot_img

Ministrul Agriculturii Adrian Chesnoiu a anunțat că nu sunt premise ca în România să fie o criză alimentară și susține că este în contact cu fermierii și procesatorii pentru a se asigura că necesarul de consum intern este asigurat.

- Publicitate -

„Nu sunt premise ca în România să avem o criză alimentară! Este mesajul meu responsabil pentru toți cei care simt nevoia să dezbată problema crizelor și din perspectiva unei posibile crize alimentare care ar afecta țara noastră. Desigur, la nivel global se discută de această criză alimentară şi este vorba, în general, de statele care nu-şi pot asigura materiile prime din care se obțin produsele agro-alimentare procesate”, a scris, luni, pe Facebook, ministrul Agriculturii.

Acesta menționează că România reușește an de an, chiar și în cei mai secetoși sau meteo nefavorabili, să obțină un surplus de producție faţă de nevoile de consum la principalele materii prime din sectorul de producție vegetală.


„Sunt permanent în contact cu fermierii și cu procesatorii din România pentru a mă asigura că necesarul de consum intern este stabil”, a conchis Adrian Chesnoiu.

CITEȘTE ȘI: Surprize pregătite de RAADPFL Craiova pentru copii, de 1 Iunie

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri