AcasăACTUALMinisterul Sănătății va organiza o nouă sesiune de rezidențiat în luna mai

Ministerul Sănătății va organiza o nouă sesiune de rezidențiat în luna mai

spot_img

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a decis organizarea unei sesiuni extraordinare a concursului de rezidențiat, în data de 14 mai 2023, pentru cele 628 de locuri și posturi rămase neocupate în sesiunea noiembrie 2022.

Concursul va fi organizat în mod similiar cu cel din luna noiembrie și va avea o durată de 4 ore, în care trebuie rezolvate teste de tip grilă cu 200 de întrebări.

CITEȘTE ȘI: Fostă președintă a Curții de Apel Craiova, sancționată disciplinar, a pierdut procesul la CEDO

„Multe din locurile rămase neocupate în sesiunea din toamna anului 2022 au fost în specialități deficitare, precum medicina de urgență, medicina de familie, chirurgie generală, neonatologie. Continuarea pregătirii pentru tinerii medici este esențială și, așa cum am declarat încă de la finalul anului trecut, am luat măsurile necesare pentru a oferi această nouă posibilitate absolvenților de medicină care nu au ocupat un loc în sesiunea precedentă a concursului de rezidențiat. Trebuie să ne asigurăm că tinerii medici au un loc de muncă și, totodată, sprijin în ocuparea tuturor locurilor disponibile, inclusiv în specialitățile deficitare”, a declarat Alexandru Rafila.

Lista locurilor și posturilor disponibile se regăsește pe site-ul rezidențiat.ms.ro.

- Publicitate-spot_img

Sanatatenews.ro

Cautimasina.ro

Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri